dilluns, 16 de desembre del 2013

La importància d'un bon esmorzar

Cada cop s'està fent més pedagogia sobre la importància d'un bon esmorzar, el que ja es considera l'àpat més important del dia. El que ens ha d'aportar l'energia suficient per afrontar els reptes diaris. Malgrat tot moltes vegades les presses ens fan marxar a corre cuita havent pres amb prou feines, un got de llet amb cacao. 
És el primer àpat del dia, el que trencarà el dejú de gairebé 10 hores. Per tant és important que li dediquem l'atenció que es mereix! 
És vital que especialment els nens marxin a l'escola ben esmorzats. Diversos estudis avalen que un bon esmorzar, acompanyat d'un bon descans previ, millora el rendiment escolar dels infants.


Un esmorzar equilibrat hauria de contenir: Cereals + Fruita + Producte làctic + aigua.

Més sobre el tema:


dimecres, 4 de desembre del 2013

Adéu Joana

Avui se n'ha anat una gran poeta però les seves paraules, els seus versos perduraran per sempre més al llarg del nostre viatge per la vida.


La seva família ha fet una crida animant a totes les escoles de Catalunya a recordar-la llegint un dels seus poemes. 


Així ho farem. 

Gràcies Joana!


El viatge

Ho voldria entendre tot
fent un fantàstic viatge
per un mar on fos escrit
en cada gota un missatge.
Com el plomissol, 1998

dilluns, 2 de desembre del 2013

INTERNET SEGURA


Hola, família!!!!

Us enviem un enllaç a l'Edu365 on els vostres fills i filles poden realitzar una activitat sobre INTERNET SEGURA. A l'escola ja ho treballem i fa uns mesos van venir els Mossos d'Esquadra a fer unes xerrades a l'alumnat de Cicle Superior, però creiem que des de casa és bo anar-ho recordant.
És per això que us facilitem una eina que de ben segur us donarà un bon cop de mà.

http://www.edu365.cat/index_seguretat.htm